Op 13 & 14 februari kun je genieten van ons heerlijke Valentijnsdiner, keuze uit vlees of vis.
Vlees
Voorgerecht
Steak tartaar met dragonmayonaise, Amsterdamse ui en brioche
Tussengerecht
Buikspek met hoisin, beukenzwam en popcorn
Hoofdgerecht
Kalfssukade met risotto van doperwt
Dessert
Frambozen cheesecake met witte chocolade om samen te delen
Vis
Voorgerecht
Zalm met diverse soorten biet, limoencreme, komkommer en radijs
Tussengerecht
Sushi
Hoofdgerecht
Risotto van kreeft met gebakken gamba’s
Dessert
Frambozen cheesecake met witte chocolade om samen te delen
€ 39,50 per persoon
Alle gerechten worden op borden afgeleverd. Tijdstippen van gerechten worden vooraf afgesproken.
Dieetwensen? Laat het ons weten!
info@donfoodandevents.nl – donfoodandevents.nl – 0348 – 748490