PRIVATE EVENTS

Iets te vieren?

PARTICULIER

Lunch
Verjaardag, familiebrunch of babyshower? Wij zetten een onvergetelijke middag neer met smaakvolle sandwiches, soepen en zoete lekkernijen.
(Walking)Diner
Een culinaire reis in de tuin of op locatie? Wij verzorgen graag een 4, 5 of 6 gangen diner of walking diner met bijpassende wijnen. Onze bediening zorgt ervoor dat het gasten aan niets tekort komt!
Feestavond
Iets te vieren zoals een verjaardag of jubileum? Wij toveren jouw locatie om tot een ware feestlocatie. In combinatie met lekkere happen, fijne drankjes en goed amusement wordt het een feest voor in de boeken!
Barbecue
Tijd voor een barbecue met familie, sportclub of vrijwilligers? Wij steken graag de barbecue aan bij u thuis, op locatie of uw vereniging. Met vers vlees, goede salades en lekker brood verzorgen wij voor u vanaf 20 personen een heerlijke barbeque. Wel de lusten, niet de lasten!
Bourgondisch buffet
Wil je de dag afsluiten na een leuke activiteit? Wij verzorgen graag diverse smakelijke buffetten. Denk aan een lekker Italiaans buffet, Hollandse stampotten of Frans buffet. Wij zorgen dat je gasten niets tekort komen.
Trouwen
Op zoek naar de ideale invulling voor jullie bruiloft? Wij verzorgen graag jullie trouwerij in het prachtige Groene Hart. Wij kleden de bruiloft aan en regelen het amusement. Daarnaast verzorgen wij de culinaire invulling met de lekkerste gerechten en dranken. Vanaf ja-woord tot aan de feestavond kunnen we alles tot in de puntjes regelen. Een dag om nooit te vergeten!