OVER DON

DON FOOD & EVENTS

WIE ZIJN WIJ

DON food & events is een catering- en eventbureau.
Wij verzorgen de culinaire invulling voor uiteenlopende activiteiten in het Groene Hart.
Daarnaast zijn we actief als eventbureau voor het organiseren van events in de hele Randstad. Wij werken samen met toonaangevende partners uit de regio om altijd de verwachtingen van een event te overtreffen.

DON FOOD & EVENTS

HOE HET BEGON

Don begon zijn Horeca carrière vanaf zijn 14e in de afwas in een restaurant in Oudewater zoals zovelen op die leeftijd deden. Na een jaar zag de eigenaar meer potentie in hem en sleepte hem naar de bediening; ‘De zwarte brigade’. Daarna was het doel vrij snel duidelijk; na de Havo selectie doen om aangenomen te worden op Hotelschool The Hague. In februari 2010 startte hij de opleiding en rondde die af in mei 2015. Ondertussen zat hij niet stil. Hij had diverse baantjes in verschillende restaurants en werkte als Party Manager gedurende verschillende partijen van bruiloft tot brunch en feestavond tot chique diner. Daarnaast werd hij gevraagd voor kleine cateringen bij mensen thuis. Daar kon hij z’n hobby nog verder uitoefenen; koken. 

In mei 2014 werd hij gevraagd om aan de slag te gaan als bij van der Kroft’s Party Hands als Commercieel Manager. Met het gevoel en passie voor de ‘gastvrijheidsbranche’ deed hij er alles aan om de juiste mensen bij de juiste opdrachtgevers in te zetten en maakte het bedrijf een enorme ontwikkeling door. Na meer dan vier jaar werkzaam geweest te zijn en mooie opdrachtgevers aan de portfolio te hebben mogen toevoegen was het tijd om z’n creativiteit te benutten en z’n droom na te jagen; verwachtingen van mensen overtreffen op unieke plekken en bijzonder gezelschap door middel van culinair genot en natuurlijke gastvrijheid.