OVER DON

DON FOOD & EVENTS

WIE ZIJN WIJ

DON food & events is een catering- en eventbureau. Wij verzorgen de culinaire invulling voor uiteenlopende activiteiten in het Groene Hart.
Daarnaast zijn we actief als eventbureau voor het organiseren van events in de hele Randstad. Wij werken samen met toonaangevende partners uit de regio om altijd de verwachtingen van een event te overtreffen.

Don janmaat

EIGENAAR

Don starte vanaf z’n veertiende in de Horeca. Na het afronden van Hotelschool The Hague startte Don als Commercieel manager bij Van der Kroft Events. In 2018 kon hij z’n droom waar maken en startte hij zijn eigen bedrijf; DON food & events. Inmiddels is Don eigenaar van DON food & events, Café de Bokkesprong en is hij samen met z’n partner eigenaar van Broeck Oudewater (Grand Café – Hotel – Ambacht). 

michelle deen

event manager

Michelle regelt alles in tot in de puntjes. Daarnaast heeft Michelle al jarenlange ervaring in de Horeca.  Met haar hart voor hospitality zorgt ze ervoor dat niemand iets tekort komt. Ze denkt graag mee met onze opdrachtgevers en komt altijd weer met creatieve invulling. Ze brengt alle puzzelstukjes samen tot een passend event. 

laura van selm

operations

Laura weet van aanpakken. Laura stuurt onze ploeg aan en zorgt achter de schermen dat alles op orde is. Met haar hands-on mentaliteit weet het team wat aanpakken is en zorgt Laura dat alles goed geregeld is! Met veel ervaring in verschillende horeca is Laura een echte duizendpoot.