Wat een jaar!

Wat een jaar!

Normaal gesproken geven we jullie graag een impressie van de evenementen die we het afgelopen jaar hebben gedaan. We hebben dan ook afgelopen jaar gekeken naar hetgeen we wel konden organiseren. Hieronder vind je een greep uit onze activiteiten:

Cafe de Bokkesprong – Streetfood en burgers
Het serveren van diverse streetfood items, burgers frites en andere snacks gedurende de 1e en 2e lockdown. Vanuit onze productielocatie in Oudewater zijn we een bezorgservice gestart. In twee dagen werd een webshop gebouwd en de productie locatie ingericht tot een echt bezorgrestaurant.

BOK-Bingo
Een bevlogen avondshow op lokaal niveau. Café de Bokkesprong heeft tijdens de lockdown meer dan 5000 mensen verblijd met een avondvullend programma. Muziek, amusement en fantastische prijzen waren hier een groot onderdeel van.

WEIDS – Asian Glories
In de maand juni, na de eerste lockdown toen er nagenoeg geen evenementen georganiseerd werden hebben wij Asian Glories opgestart. Asian glories was een 7 gangen menu met Aziatische invloed geserveerd op onze evenementenlocatie Weids. Dit POP-UP restaurant was in het weekend geopend waar we de 30 gasten per avond ontvingen.

1,5meter meeting
Voor diverse bedrijven waaronder Van Poelgeest, Jan van Dam Group, Het Zendstation en Ondernamen hebben wij diverse 1,5meter meetings georganiseerd. Voor velen was de wens om op 1,5meter te ontmoeten. Wij faciliteerde dat op basis van de wensen van de opdrachtgever. Zo hebben de bedrijven toch veilig mensen laten samenkomen.

WEIDS – vergadering en bijeenkomsten
‘Thuiswerken’ was een van de meest gehoorde begrippen op de werkvloer. Bij veel bedrijven was dan ook na gelang van tijd de behoefte om elkaar weer te ontmoeten. Bij Weids creëerden wij een veilige plaats waar diverse teams elkaar weer konden ontmoeten op veilige afstand.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *