1000 gasten tijdens LOL-festival in Nunspeet

1000 gasten tijdens LOL-festival in Nunspeet

Afgelopen 4&5 november 2018 hebben wij 1000 gasten mogen ontvangen in twee dagen tijdens het LOL-festival. Love of Living is een inspirerende beurs georganiseerd door diverse bedrijven waaronder Eijfinger, Sikkens en B&C raamdecoratie.

DON food & events was verantwoordelijk voor de catering, crewcatering, tenten, decoratie en techniek. Sprekers als Jos Burgers en Frans Uiterlinde zorgen voor de inhoudelijke invulling van het event. Diverse ruimtes werden ingericht voor workshops en lezingen. Samen met partners als Klaproos Culturele ondersteuning en Kontent hebben wij dit mooie project mogen realiseren. Al met al een top event!

 

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *